تند شدن ضربان قلب به این معنی است که قلب شخص تندتر از معمول میتپد. علل متعددی شامل واکنش به دارو، الکل، و برخی اختلالات سلامت میتوانند باعث ایجاد این وضعیت شوند. بر مبنای اعلام "انجمن آمریکایی قلب" (AHA)، میانگین ضربان قلب افراد بزرگسال در حالت استراحت در حدود 60 تا 100 ضربان در دقیقه است. ضربان قلب بالاتر از 100 عدد در دقیقه به عنوان تاکیکاردیا (تاکیکاردی) شناخته میشود. اکثر موارد تند شدن ضربان قلب خطرناک نیستند. به هر حال، ضربان قلب تندتر از وضعیت نرمال میتواند علامتی از یک مشکل زمینهای سلامت باشد.
قلب و عروق
اجکشن فراکشن یا کسر تخلیه قلب
اجکشن فراکشن (کسر تخلیه قلب) به مقدار خونی اشاره دارد که در طول هر انقباض قلب از آن خارج میشود. غیر نرمال بودن کسر تخلیه قلب میتواند یک نشانه نارسایی قلبی باشد. برخی از افراد ممکن ست برای بهبود کسر تخلیه قلب به درمان نیاز داشته باشند. کسر تخلیه قلب یک مقیاس مهم برای اندازهگیری عملکرد قلب محسوب میشود. برای مثال، پایین بودن میزان کسر تخلیه قلب میتوان نشان دهنده وجود یک اختلال قلبی باشد. پزشک میتواند از رقم مربوط به اندازهگیری کسر تخلیه قلب به عنوان راهنمایی برای تصمیمگیری درمانی استفاده کند.
تست استرس - انواع، کاربردها، ملاحظات
تست استرس نشان میدهد که قلب چقدر خوب از عهده تحمل فعالیت فیزیکی برمیآید. قلب در زمان ورزش سختتر و سریعتر کار میکند. تشخیص برخی اختلالات قلبی در زمانی که قلب سختتر کار میکند آسانتر است. در طول تست استرس، قلب زمانی که شخص روی تردمیل یا دوچرخه ثابت ورزش میکند بررسی میشود. اگر کسی برای ورزش کردن به قدر کافی سالم نباشد، دارویی به بیمار داده میشود که قلب را به تپش سریعتر و سختتر وامیدارد به شکلی که انگار شخص در عمل مشغول ورزش کردن است. اگر کسی برای به پایان بردن تست استرس در یک بازه زمانی مشخص دچار مشکل باشد، این بدان معنی است که کاهشی در جریان خون به قلب وجود دارد.
حمله قلبی بیوهساز - علایم، درمان، پیشگیری

حمله قلبی بیوهساز به بالاترین میزان خطر مرگ، نارسایی قلبی، و استروک در مقایسه با دیگر انواع حمله قلبی منجر میشود
حمله قلبی بیوهساز زمانی بروز میکند که یک مورد انسداد در ابتدای شریان LAD ایجاد میشود و به طور کامل جریان خون را به بخش بزرگی از قلب شامل قسمت جلوی که "اسب بارکش" قلب نامیده میشود محدود میکند. انسداد در شریان مزبور میتواند کارکرد قلب را به شکل قابل ملاحظهای مختل کند. به فاصله چند ثانیه یا چند دقیقه پس از شکلگیری انسداد مورد بحث، عضله قلب به شدت تضعیف شده، از کار کردن باز میماند یا دچار ناپایداری الکتریکی میشود که این سبب توقف پمپاژ قلبی میگردد. اگر بازگشت جریان خون به سرعت انجام نگیرد عضله قلب به شکلی غیر قابل برگشت خواهد مُرد.
ایسکمی میوکارد یا ایسکمی کاردیاک (قلبی)
ایسکمی میوکارد زمانی اتفاق میافتد که جریان خون به قلب کاهش یافته مانع از آن میشود که قلب به اکسیژن کافی دسترسی یابد. کاهش جریان خون عموماً نتیجه انسداد جزئی یا کامل شریانهای قلبی (شریانهای کرونری) است. ایسکمی میوکارد که ایسکمی کاردیاک نیز نامیده میشود باعث کاهش توانایی عضله قلب برای پمپاژ خون میشود. انسداد ناگهانی و شدید یک شریان در قلب میتواند به حمله قلبی منجر گردد. ایسکمی میوکارد همچنین میتواند باعث آریتمیهای جدی و غیر نرمال شود. برخی از مردم دچار ایسکمی میوکارد هیچ نشانه یا علامت جدی از این اختلال ندارند (ایسکمی خاموش).
20 علت بیحسی دست
شماری از اختلالات میتوانند باعث بیحسی دست شوند. وقتی کسی دچار بیحسی دست باشد احتمال بروز حس ضعف و مور مور دردناک نیز وجود دارد. بیحسی دست میتواند نتیجه یک اختلال پزشکی مزمن یا صدمه حاد باشد. در صورتی که علایم رو به وخامت بروند یا در فعالیتهای روزمره زندگی اختلال ایجاد کنند مردم باید به پزشک مراجعه نمایند. برخی علل بیحسی دست عبارتند از: حمله قلبی، استروک، واسکولیت، بیماری رینو، صدمات براکیال پلکسوس، فیبرومیالژی، سندرم تونل کوبیتال، اسپوندیلوزیس سرویکال، سندرم تونل کارپال، کیست گانگلیون، اپیکوندیلیت جانبی، سندرم گیلن - باره، پلاسمافرزیس، مالتیپل اسکلروزیس، سندرم سیوگرن، دیابت، کمبود ویتامین B12، امیلوئیدوز، بیماری لایم
الکتروکاردیوگرام و الکتروکاردیوگرافی - علت انجام، شیوه انجام و تفسیر نتایج
الکتروکاردیوگرام پیامهای الکتریکی قلب را ضبط میکند. الکتروکاردیوگرام یک تست رایج برای کشف مشکلات قلب و پایش وضعیت قلب در بسیاری شرایط است. الکتروکاردیوگرامها که ECGs یا EKGs نیز نامیده میشوند اغلب در مطب پزشک، کلینیک یا بیمارستان انجام میشوند. و به ابزار استاندارد اتاقهای عمل و آمبولانسها تبدیل شدهاند. الکتروکاردیوگرام یک تست غیر تهاجمی، بدون درد و با نتایج سریع است. در طول الکتروکاردیوگرام الکترودهایی (سنسورهایی) که میتوانند فعالیت الکتریکی قلب را کشف کنند به قفسه سینه و گاهی از اوقات به اندامهای شخص متصل میشوند. این الکترودها به طور معمول پس از چند دقیقه برداشته میشوند. نتایج ممکن است در همان روز انجام تست یا در ویزیت بعدی از سوی پزشک تفسیر شود.